top of page

A csapat

DSC03959.JPG

Imre Kristóf

Imre Kristóf vagyok, videográfus, fotográfus, vágó, a magyarországi Fox International Media Co-Ordinatora és a Twire vezető filmkészítője. Az évek során számos reklámfilmet, rendezvényfilmet és fotózást tudhatok magam mögött.

A filmkészítés számomra olyan dolog mint egy bűvésztrükk. Olyan világban élünk, ahol elérhetünk minden felszerelést és szoftvert egy kattintással. Ha ezeket jól használjuk és összevegyítjük a kreativitásunkkal, elkészíthetjük a világ legelkápráztatóbb videóját. Mindenki inspirálva érzi majd magát, és talán még el is hiszik, hogy igen is létezik varázslat.

Ilyen módon tekintek egy esküvőre is, ami élőben varázslatos. Éppen ezért szeretem visszaadni egy újra átélhető pillanat formájában.

DSC05704.JPG

Szabó Rebeka

Szabó Rebeka vagyok, akinek az egyik szenvedélye a pontyhorgászat.

 

Elsőre furcsának tűnhet, de mégis a vízparton töltött hetek alatt átélt és megörökített pillanatok, továbbá kedves ismerőseim és barátim munkáját láttán, kiemelve Kristóf szerteágazó kreativitását – megmozgattak bennem is egy olyan szálat, ami mára szintúgy a szenvedélyemmé vált, ez pedig a fotózás.

A szeretet, boldogság és izgalom, amit egy esküvő során megörökíthetek, egyszerűen felemelő élmény.

Minden egyes esküvő egyedülálló és megismételhetetlen, örökítsük meg együtt!

Twire_Levi_edited.jpg

Nagy Levente

Nagy Levente vagyok, a Pécsi Tudományi Egyetem Állam- és Jogtudományi Karának hallgatója. Egy nagyon kedves barátom mutatta meg a fotózás és videózás alapjait és azonnal beleszerettem. Azóta folyamatosan keresem az újabb kihívásokat e téren. Első esküvőmre egy szerencsés véletlen folytán jutottam el mint kisegítő videós, Kristóf mellett. Azonnal tudtam, hogy ezt akarom csinálni, rögtön bele szerettem az esküvők által nyújtott lehetőségekbe, kihívásokba. Még aznap megbeszéltük, hogy létre hozunk egy közös vállalkozást. Azóta is folyamatosan fejlődünk és célunk, hogy az ország legjobbjai közé kerüljünk be.

bottom of page