top of page

Esküvős
Gyakori kérdések

Ezen az oldalon összegyűjtöttük azokat a kérdéseket, amiket a legtöbbször kérdeznek a párok tőlünk!

Mikor kapjuk meg az elkészült képeket és videókat?

Az elkészült képeket és videókat az esküvő utáni 14 napon belül átadjuk Nektek Google Drive-on keresztül, így a család és barátok is kényelemesen elérik!

2

Meddig vagytok ott velünk?

Ameddig csak szeretnétek! Az esküvőtökön korlátlan készenlétben állást biztosítunk, ami azt jelenti, hogyha azt szeretnétek hogy reggel 6-ra ott legyünk egy kávéra, akkor így lesz!😉 És ugyanígy addig maradunk ameddig igénylitek, nincs túlóra díj!

3

Meddig tároljátok az elkészült fotókat és videókat?

Ahogy a szerződésben van, 6 hónapon keresztül biztosan őrizzük külső HDD-n és a Google Drive-ban.

4

Szoktatok kérni előleget?

Igen, a szerződés megkötésekor 50.000 Ft előleget szoktunk kérni.

5

Mit tartalmaznak a csomagok?

A csomagok tartalmazzák a fotózást, videózást (attól függően melyiket választjátok), profi utómunkálatokat, elkészült anyagok megőrzését, konzultációkat stb.. + Az idei évtől kezdve, minden párunknak akik a Csak Fotós vagy Fotós&Videós csomagot választják ajándékba adunk egy Vászonképet az általatok kiválasztott fényképpel!🤩

6

A csomagokban benne van a drón is?

A drónozás minden csomagunkban benne van, nem feláras. Amit fontos tudni, hogy csak lakott területen kívül vállalunk drónozást!

7

Hányan jöttök az esküvőre?

Ha a komplett Fotós-Videós csomagot választjátok, akkor hárman (2 filmes + 1 fotós), ha a Csak Fotós csomagot akkor ketten (2 fotós) ha a Csak Videó csomagot akkor is ketten (2 filmes). Mindig is úgy gondoltuk, hogy több szem többet lát és más szögből tudjuk elcsípni a számotokra legfontosabb pillanatokat! 

8

Dokumentációs videó is készül a Highlights mellett?

Természetesen! A Highlights film az egyik legfontosabb végterméke az esküvői filmezésnek, hiszen ezzel az 5-10 perces filmmel élhetitek át a teljes esküvőt és idézhetitek fel a legszebb emlékeket!

 

Viszont a Highlights film túl hosszú lenne ha minden beszéd egyben benne lenne, és régen nem divat már a 6-8 órás egész felvétel átadása! 

Mi úgy oldottuk meg, hogy élvezhető legyen a dokumentációs film, hogy ez is alá van vágóképezve így nem egy statikus képet kell néznetek fél órán keresztül, hanem egy dinamikusan változó filmet. Természetesen a dokumentációs filmeket és a Highlights videót is taralmazza minden videós csomagunk.

9

Mennyi kép szokott készülni?

Általában 700-1000 megmunkált képet szoktunk átadni Nektek + 50-70 darab kreatívat! 😉

10

Ha messze van a helyszín, kell-e szállás és van-e útiköltség?

Szállást nem szoktunk kérni, akár a világ végéről is hazavezetünk! Útiköltség pedig csak akkor van, ha elhagyjuk Pest megyét!

bottom of page